Dé Bestseller

Die je leven in één klap verandert...

Over het boek


‘Een fobie is niets anders dan een fout filmpje dat zich afspeelt in het hoofd.’ Tot deze conclusie kwam Pieter Frijters nadat hij zijn eigen burn-out en angsten overwon. Sindsdien heeft hij tienduizenden mensen geholpen met zijn visueel gerichte methode MindTuning ®. 

Hij leert je om je angstbeelden – zoals een levensgrote spin of een enge lift – in een andere context te plaatsen. Zo wordt de spin een lieflijk, nietig wezentje en de lift een aangenaam zoevend vervoermiddel. De mind wordt als het ware opnieuw ingesteld, getuned. 

Frijters laat in dit boek zien hoe je door middel van je geestelijk potentieel je leven radicaal kan veranderen en verbeteren. Met talloze oefeningen, veel achtergrondverhalen en praktische informatie is dit het boek bij uitstek voor iedereen die van zijn fobie verlost wil worden.

''Met de talloze oefeningen, tips, veel achtergrondverhalen en praktische informatie is dit het boek bij uitstek voor iedereen die van zijn fobie verlost wil worden.''


BEL ONS

0182 612345

E-MAIL

info@mindtuning.nl

ADRES

Mozartlaan 54-56
2742 BN Waddinxveen 

WEBSITE

www.mindtuning.nl

JA, IK BESTEL HET BOEK VOOR €21,99

Wat levert het je op?

Lees hoe MindTuning-methode werkt...

Ga aan de slag 
met praktische informatie en tips...

Leer hoe je zelf je leven radicaal verandert...

Wat onze lezers zeggen

In dit boek wordt op een heldere, nuchtere manier afgerekend met fobie en angst. Niet terug naar de vrucht en niemand de schuld geven, maar heel gemakkelijk de denkwijze veranderen. Heeft mijn levensgeluk sterk verbeterd. 

★ ★ ★   

★ ★ ★  

Ben je sterk genoeg om je fobie zelf aan te pakken? Dan is dit boek een aanrader.
Na het lezen ervan raakte ik van mijn rij-angst verlost en ik heb het boek inmiddels ook al 2x kado gedaan aan bekenden. Top dus! 

Over Pieter Frijters

*Een burn-out gecombineerd met angsten waren voor Pieter Frijters een enorme stimulans om te komen tot een creatieve zoektocht naar de werking van het brein.

*Na veel interviews, eindeloos zoeken, studeren en experimenteren ontwikkelde hij de MindTuning Methode.

*De afgelopen 31 jaar hielp hij meer dan 30.000 mensen van burn-out, niet reële angsten en fobieën af.

*En leerde hen om helder overzicht te krijgen om belangrijke beslissingen te nemen en doelen daadwerkelijk te bereiken.
★ ★ ★ ★  

Jarenlang aan een paniekstoornis geleden en, zonder flauwekul, na dit boek gaat het zoveel beter. Ik heb echt het gevoel dat ik jaren veel tijd verspild heb aan mijn paniek. 

BOEK BESTELLEN