Ontvang nu de MindTuning Methode Angst & Fobie 

Meteen bestellen

Wat leer je in deze online training?

Wat is MindTuning en hoe is het ontstaan?

MindTuning is een methodiek die je energie richting geeft om te gaan leven zoals je bedoeld bent. Problemen als burn-out, niet reële angsten, gevoelens van onzekerheid en eenzaamheid, verdwijnen in de regel als sneeuw voor de zon.

Opnieuw leren kijken

Negentig procent van je welbevinden wordt bepaald door hoe je met je ogen naar de wereld kijkt en hoe jij de wereld in je verbeeldingskracht ziet. In deze module leer ik je hoe je op de juiste manier waarneemt, zodat je de wereld van binnen gaat zien zoals deze in werkelijkheid is en je ruimte ervaart i.p.v. spanning.

Functieafwijkingen aan de ogen

Je weet nu inmiddels hoe belangrijk je manier van kijken is en om de wereld te zien zoals deze echt is. Bewustwording over een eventuele functieafwijking van de ogen is essentieel om spanning los te kunnen laten. 

Extra video's over angst

Leer meer over het ontstaan van angst, waarom de oorzaak bijzaak is, krijg inzichten en tips waarmee je zelf aan de slag kunt en leer een unieke paniek-ontsnappingsoefening die je altijd en overal kunt toepassen. 

Bonussen

Bonus #1: Parallelmeditatie

Mediteren is voor geitenwollen-sokken-types... Mediteren is zweverig... Mediteren is moeilijk... Vast staat dat velen al snel het bijltje erbij neergooien. Of er niet eens aan beginnen. Daarom heb ik parallelmeditatie ontwikkeld. Een effectieve manier om in slechts enkele minuten eenvoudig te mediteren met enorm rendement.

Bonus #2: ChiKung oefeningen

Je hoeft echt geen acrobaat of yogi te zijn om deze ChiKung-oefeningen te doen. Ze houden je wervelkolom sterk, soepel en recht. We doen het samen en je hebt de oefeningen snel onder de knie. Het resultaat: Je zult je krachtiger en energieker voelen.


Wat deelnemers over Pieter Frijters zeggen...

Dr. Freek Vonk

"Als er iemand is die de capaciteiten heeft om het beste uit jezelf te laten komen, en dat ook bij mij heeft gedaan, is het Pieter Frijters wel.''

"De training is een meerwaarde voor iedereen. In korte, krachtige lessen, krijg je inzicht in je denken en handelen."

Pascal Wiezer

"De wijze waarop je wordt gecoacht is erg prettig. Ik heb een nieuwe kijk op het leven gekregen. Echt een aanrader."

Cynthia van Alebeek

Ontvang de training

Ontvang nu de training PLUS bonussen

Over Pieter Frijters

Een burn-out en daardoor ontstane angsten waren voor Pieter Frijters een enorme stimulans om te komen tot een creatieve zoektocht naar de werking van het brein. Na veel interviews, eindeloos zoeken, studeren en experimenteren ontwikkelde hij MindTuning.

Sindsdien wordt de methode met groot succes ingezet om burn-out, angst en onzekerheid om te zetten in zelfvertrouwen. En om helderheid te scheppen in het denken en overzicht te krijgen om belangrijke beslissingen te nemen en doelen daadwerkelijk te bereiken.
Copyright © 2023 Pieter J.G. Frijters |

Voor slechts €12,50

voor slechts 12,50

*20 video's plus 2 bonussen